dissabte, 13 d’abril del 2013

AIXÒ NOMÉS ÉS EL PRINCIPI, BONICA

Va obrir els ulls mandrosos, tenia un record poc clar del que havia succeït la nit anterior, va estirar-se sota els llençols i va fer mitja volta sobre si mateixa. Els seus ulls van veure'l i va recordar tot el que havia passat en les últimes hores. 

Feia unes quantes setmanes que quan sortia a fer el got amb les amigues veia un grup de nois força guapos que jugaven al billar. N'hi havia un en concret que tenia la mirada perduda i més fosca que la nit de fora. Recordava que alguna vegada aquelles vidrieres de la nit s'havien creuat amb els seus ulls, però el contacte mai havia durat prou com per semblar que hi hagués possibilitat de què passés alguna cosa, aquella nit, però, les coses havien anat diferent.

Aquella nit no hi havia ningú a la taula del billar quan ella i les seves amigues van entrar al bar. Elles seien a la taula de sempre, reien i bevien quan ella va notar el pes d'una mirada sobre seu. Va desviar els ulls de la taula i els va dirigir cap al fons del local on, en una taula apartada de la multitud, seia el noi de la mirada nocturna. La mirava i ella ho havia notat, els seus ulls ara estaven els uns posats en els altres i es deien més del que s'haurien pogut dir en totes aquelles setmanes de mirades fugaces. 

Devien passar uns minuts de les dues quan ell va aixecar-se, va pagar i, després d'una última mirada va sortir del local. Ella va acomiadar-se de les seves amigues amb l'excusa que no es trobava massa fina. Caminava pel carrer quan un braç la va estirar fins a quedar encarats, ella arrambada en una paret d'un carreró i aquells ulls misteriosos clavats en els seus llavis. Van estar-se així un minuts, fins que ell va reaccionar:

- Aquest no es un bon lloc.

Va estirar-la de la mà i se la va endur a casa seva. No havien acabat de passar el portal que ja estaven enganxats per la boca, no podien separar-se tret que es traguessin una peça de roba: ara ell li treia la samarreta, ara ella li descordava els texans. Peça a peça van quedar completament nus davant del llit, ell la va tombar i se la va quedar mirant. En aquell instant ella va tenir la sensació que per primera vegada els seus d'ulls tenien una espurna de brillantor, com si una estrella hagués entrar al firmament, ell va dir-li que era la cosa més bonica que havia vist mai i van omplir-se de plaer fins que el sol va començar a fer-se lloc entre les persianes. 

Ara ella contemplava estirada el cos més perfecte que havia vist mai. El pit s'inflava i es desinflava lentament al ritme de la respiració compassada, ell va somriure i ella va tenir curiositat de què devia estar somiant. No ha haver d'esperar molt per saber-ho. Ell també va encarar-se-li, va obrir els ulls que tornaven a brillar,va eixamplar el seu somriure i després de dir-li "bon dia" amb un petó ben dolç va xiuxiuejar unes paraules que van marcar-los per sempre:

- Això només és el principi, bonica.

Atentament:
La noia que parla

dimecres, 10 d’abril del 2013

NOMÉS HI HA UNA OPORTUNITAT

Batec. Respiració. Batec. Això és l'únic que sóc capaç de sentir. Sola en un aeroport, esperant que passi l'impossible. Només puc pensar que no he arribat massa tard, que encara no ha marxat. En aquest cas, seria la meva ruïna. Tinc el mòbil a la mà, espero la trucada, l'alliberament, el desenllaç, tot està a les seves mans.

Una veu anuncia que els passatgers del seu vol ja poden embarcar. Què farà? La sang em bull i tinc els nervis a flor de pell. Sé que m'hauria de quedar quieta i esperar, però cada segon que passa falta menys perquè l'avió s'enlairi i, si ell desapareix en el vehicle volador no m'ho perdonaria mai.

El que estic a punt de fer em durà conseqüències, però més igual, només hi ha una oportunitat. Arrenco a córrer, deixo enrere guàrdies de seguretat, hostesses i passatgers que remuguen quan els tiro les maletes, però  necessito impedir el vol, ho he de fer.

Embarco i no el veig. M'hauré equivocat d'avió? No pot ser. Ha de ser en un dels seients, camuflat com un passatger més. Repasso cadira per cadira i quan ja ho volia donar tot per perdut el veig. Les nostres mirades es troben per uns instants i es gira  cap a la seva companya, espantat. Agafa la seva maleta, vol escapar i jo no ho puc permetre.

No tinc temps de pensar, desenfundo la pistola i l'apunto. L'ambient està glaçat, ningú gosa moure's. Disparo un parell de trets nets que li fereixen l'espatlla i l'obliguen a córrer deixant la maleta amb el contingut explosiu.

Després d'aquest impuls i poder salvar gent innocent gràcies a la meva feina, només he rebut un pilot d'informes i denúncies per classificar i que em retirin el permís per fer operacions fora de comissaria.

Atentament:
La noia que parla

dimarts, 9 d’abril del 2013

AMOR, ALLÒ QUE SE SENT SENSE ENTENDRE

Ella estava asseguda en un racó, amb les mans s'agafava els genolls flexionats, tenia el cap cot i els ulls tancats, no volia veure ni sentir res. Respirava profundament, intentant deixar de pensar en allò que havia succeït en les últimes hores. El més senzill hauria estat plorar, plorar fins que se li acabessin les forces. Ella, però, era massa valenta per deixar caure una sola llàgrima. Ell l'havia obert pel Whatsapp; ella, feliç, no havia tardat en respondre; primer error.

Van estar parlant com si res no passés, però de sobte, com si algú hagués agafat el seu relleu, ell va canviar d'actitud. Ella intentava no semblar afectada per aquest canvi sobtat. Ell, inconscient del mal que estava causant, va demanar temps i distància. En aquell moment, ella es va veure incapaç de reaccionar, no va ser capaç de fer-li veure que ella també té sentiments i que són igual d'importants, segon error.

Ara, sola, aïllada del món, només té temps per a les preguntes que li volten pel cap: "Què vol dir distància?, Que ens hem d'evitar?, I temps? EL rellotge dóna voltes al llarg del dia i el meu cor va fent-se més i més petit cada vegada. Quan temps necessita per prendre una decisió que segurament va en contra dels seus sentiments?"

Perquè el més graciós de tot és que tots dos s'estimen, tots dos es queden pensatius davant del mòbil pensant si es parlen o no. Però cap fa el gest: un per dolor i por de sentir unes paraules que vol evitar, l'altre perquè sap que al primer missatge confessarà que l'estima i només tenia por del rumb que poden agafar les coses. 

Estrany, ho sé, però així és l'amor i gran part de la seva màgia està en la seva incomprensió. Només els que l'han sentit ho saben...

Atentament:
La noia que parla